Over ons

Schortenwinkel.nl

Bij Schortenwinkel.nl bieden wij een uitgebreid assortiment schorten van uitstekende en professionele kwaliteit. Onze schorten zijn handgemaakt en verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten, zodat u altijd een schort kunt vinden dat bij u past.

Uitstekende service en garantie

Bij Schortenwinkel.nl bieden we altijd scherpe prijzen voor grote inkoop van onze schorten. Onze professioneel gemaakte schorten zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten en bieden een uitstekende kwaliteit en duurzaamheid.

Wanneer u bij ons in grote hoeveelheden schorten bestelt, bieden we een scherpe prijs om onze waardering voor uw zakelijke aankoop te tonen. Bovendien kunt u altijd genieten van onze uitstekende service en garantie. Wilt u een (grote) zakelijk aankoop doen, mail ons dan even voor een scherpe prijs: info@schortenwinkel.nl

Snelle levertijd, gemakkelijk betalen

Onze snelle levertijd van 1 - 2 werkdagen zorgt ervoor dat u snel van uw nieuwe schorten kunt genieten. Wij bieden ook betaling via iDeal of Bancontact, wat het gemakkelijk maakt om online te bestellen.