Geschikte keukenschorten en sloven voor in de horeca

door Carolien de Vries

Schorten en sloven perfect voor de horeca.

Professionele horeca sloven

Onze schorten en sloven van Schortenwinkel.nl hebben professionele kleuren en een professionele uitstraling. Ze zijn handgemaakt van slijtvast en duurzaam polyester en katoen en hebben twee steekzakken en een penhouder.

De verstelbare gesp of tailleband zorgt ervoor dat onze schorten en sloven voor

iedereen passend zijn. In de horeca zijn keukenschorten en sloven een belangrijk onderdeel van de kleding van koks of ander personeel dat in de keuken werkt.

Onze horeca producten zijn gemakkelijk te reinigen en te onderhouden, wat ervoor zorgt dat ze altijd hygiënisch en schoon zijn.

Professionele Keukenschorten

Ze zijn wasbaar tot een temperatuur van 60 graden Celsius en helpen om te voorkomen dat bacteriën en andere schadelijke stoffen worden overgebracht op het eten of de dranken die worden geserveerd.

Met onze schorten en sloven draagt u bovendien bij aan een professionele uitstraling van uw personeel en de zaak. Ze zijn ook handig voor het opvangen van zweet en zorgen ervoor dat de kleding van het personeel niet te warm wordt in de keuken.

Bovendien kunnen schorten en sloven ook worden gebruikt om notities of instructies op te schrijven, wat het werken in de keuken of restaurant efficiënter kan maken. Kortom, onze schorten en sloven zijn nuttige en veelzijdige hulpmiddelen in de horeca.

Bekijk hier onze collectie